TIMBERFORM / AHŞAP KİRİŞLİ KALIP

GENEL ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
SİSTEM TEKNİK DÖKÜMANLARI
ÜRÜN TANITIM VİDEOLARI
KİRALAMA VE SATINALMA FORMU

Timberform vinç ile taşınan dikeyde H20 ahşap kirişler yatayda çelik perde kuşakları ve yüzeyinde plywood kaplı geniş yüzeyli perde ve kolon kalıbı sistemidir. Sistemin dikey yönünde kullanılan H20 ahşap kirişler EN 13377 standartlarına göre üretilmiştir. Sistem H20 ahşap kirişlerin tek ya da eklenerek kullanılması halinde her türlü yüksekliğe göre ayarlanabilir.

Tasarımlarımızda perde kalıplarında maksimum 50 kN/m2, kolon kalıplarında maksimum 80 kN/m2 taze beton basıncı dikkate alınır. Ayrıca dikey yöndeki H20 ahşap kirişlerin adetlerini arttırarak veya azaltarak, yatay yöndeki çelik perde kuşaklarının adetlerini arttırarak veya azaltarak yüksek beton basınçlarına ve döküm hızlarına göre sistemi dizayn etmek mümkündür. Üretimlerimizde robotik kesme, delme ve kaynak prosesleri uygulanmaktadır.

Çelik ürünler fırın boya işlemine tabi tutulmadan önce kumlama yapılarak yüzeyindeki kimyasal yağlardan arındırılır. Ayrıca talep halinde ürünlerimiz TS 914 EN ISO 1461 standartlarına göre daldırma galvaniz kaplanabilir.

Aydınlatma Metnini okudum, kabul ediyorum.